Inschrijvingen Marius van der Sandt beurs 2016 geopend!

Opgelet jonge talentvolle fotografen uit Nederland en België, ook in 2016 worden er weer drie Marius van der Sandt beurzen uitgereikt!

Ben je jonger dan 30 jaar, fotografeer je regelmatig natuur of landschappen en wil je graag een stap maken in je ontwikkeling als fotograaf, dan is dit een prachtige kans. De drie winnaars krijgen workshops van bekende natuur- en landschapsfotografen (Joris van Alphen, Theo Bosboom, Jasper Doest, Bas Meelker en Jan Vermeer) en werken onder hun leiding intensief aan een project. De resultaten ervan worden gepubliceerd in National Geographic, Natuurfotopassie en wellicht nog enkele andere tijdschriften en zullen worden getoond tijdens exposities en presentaties.

Je kunt meedoen tot en met 10 september 2016 door het inzenden van 8 tot 12 foto´s en het invullen van het deelnameformulier. Kijk op de website www.mvdss.nl voor alle voorwaarden.

Over de stichting

De Marius van der Sandt stichting is opgericht ter nagedachtenis aan de op twintigjarige leeftijd overleden gedreven natuurfotograaf Marius van der Sandt en heeft als doel jonge enthousiaste fotografen te ondersteunen bij hun ontwikkeling.

Het idee achter de stichting is dat Marius de nodige ondersteuning heeft gekregen bij zijn ontdekkingsreis door de natuur en de fotografie, maar door zijn vroege overlijden geen kans heeft gekregen zich verder te ontwikkelen en zijn eigen weg te vinden. Er zijn ongetwijfeld meer natuurfotografen zoals Marius die willen uitgroeien tot een betekenisvolle fotograaf en daarbij ondersteuning behoeven. Wat Marius niet meer kan bereiken kunnen anderen mogelijk wel.

This entry was posted in Geen categorie.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*